Afbeelding
Foto: Laurens Bosch

Auto’s in brand aan Nico van Suchtelenstraat en Engelandlaan

Brand

HAARLEM Bij twee voertuigen in verschillende delen van Haarlem is vannacht brand ontstaan. Bij de branden aan de Nico van Suchtelenstraat en Engelandlaan liepen de voertuigen zware schade op. 

De brand in de Nico van Suchtelenstraat werd rond middernacht ontdekt en woedde in de cabine van een bakwagen. Omwonenden hoorden een doffe klap en zagen de binnenkant van de bedrijfswagen in brand staan. De bak en de banden stonden niet in brand. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen, maar de schade is fors. De oorzaak is nog onbekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Later in de nacht, rond 3.00 uur moest de brandweer uitrukken voor een autobrand in een personenwagen aan de Engelandlaan. De auto brandde vrijwel helemaal uit. Het is deze week de tweede autobrand aan de Engelandlaan. Met de jaarwisseling ging er ook een auto in vlammen op. 

GETUIGEN De oorzaak van beide branden wordt onderzocht. De politie gaat uit van brandstichting en komt graag in contact met getuigen of mensen die op een andere manier informatie hebben. Mensen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Videobeelden kunnen geüpload worden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer 2021002853 en/of 2021002852.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie