Na de melding van de overval heeft de politie direct de omgeving afgeblokt op zoek naar de dader.
Na de melding van de overval heeft de politie direct de omgeving afgeblokt op zoek naar de dader. NieuwsFoto.nl

Getuigen gezocht van gewapende overval tankstation Amsterdamsevaart

Misdaad

HAARLEM De recherche doet onderzoek naar de gewapende overval op het tankstation aan de A200/Amsterdamsevaart die donderdagmiddag werd gepleegd door een onbekend man.

Rond 15.40 uur kwam een onbekende man het tankstation binnen en bedreigde het personeel met een mes. Na de overval verliet hij het tankstation te voet in de richting van de Lieweg. Het personeel raakte niet lichamelijk gewond.

Na de melding van de overval heeft de politie direct de omgeving afgeblokt op zoek naar de dader. Hierbij werd onder andere een speurhond ingezet.

VRAGEN De recherche doet onderzoek naar deze overval en komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze overval of de dader, en die nog niet met de politie hebben gesproken. Mensen die informatie hebben over de dader, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844, of via dit tipformulier.

Uit onderzoek is informatie naar voren gekomen dat de overvaller mogelijk voorafgaand aan deze overval zich heeft opgehouden in de directe omgeving, bij de Haarlemmerstraatweg.

Mochten er mensen zijn die camerabeelden hebben (Dashcam, Tesla etc) van donderdagmiddag 14.40 uur – 15.50 uur in die omgeving, dan komt de recherche graag in contact met deze mensen. Zij worden vriendelijk verzocht het tipformulier in te vullen, de beelden te uploaden of te bellen met de recherche via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem melding doen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: tel.nr. 0800-7000.

advertentie
advertentie