Afbeelding
Politie.nl

Veel schade na ontploffing explosief in woning Volhardingstraat Haarlem

Overig

HAARLEM De politie zoekt getuigen van de ontploffing van een explosief op zaterdagochtend rond 05.00 uur bij een woning aan de Volhardingstraat. Er raakte niemand gewond bij de explosie, maar de woning raakte behoorlijk beschadigd. De recherche doet onderzoek en wil graag spreken met getuigen of mensen die meer informatie hebben.

De bewoner van de bewuste woning werd uit zijn slaap opgeschrikt door een harde knal. Beneden trof de bewoner een ravage. Een tussenmuur was door de explosie ontzet, er zaten scheuren in muren en plafond en de kamer was gevuld met rook en glas.

GETUIGENOPROEP De recherche stelt een onderzoek in en roept getuigen op zich te melden via onderstaande gegevens. Wie heeft foto’s en/of filmopnames van het incident of andere informatie dat van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Informatie kan ingestuurd worden via het tipformulier. U kunt ook informatie met de politie delen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of online.

advertentie
advertentie