Afbeelding
Eigen Foto

Cantores Laeti zingt 1340 euro bijeen voor kansarme jeugd

Activiteiten

ZANDVOORT/HAARLEM De 'vrolijke zangers' van Zandvoort oftewel Cantores Laeti hebben vlak voor de Kerst met hun actie 'Carols voor kansarme jeugd' 1340 euro bij elkaar gezongen in Haarlem en Zandvoort. De hoogste opbrengst tot nu toe. Vorig jaar werd 1238 euro bij elkaar gezongen. Het is de zestiende keer dat de groep zangers met kerst zingt voor het goede doel.   

De opbrengst van de actie gaat net als vorige jaar naar een jeugdproject van de Zandvoortse welzijnsorganisatie Pluspunt. Het gaat om korte vakanties voor de kansarme schooljeugd, van wie de ouders geen vakantie kunnen betalen.

De belangrijkste sponsoren in Zandvoort zijn café Laurel & Hardy in de Kerkstraat en de winkeliersvereniging OVZ in Zandvoort. Verder hebben de Haarlemse winkeliersvereniging Cronjé  en de Heemsteedse B&B Print Office gul bijgedragen aan het mooie resultaat.

In het Zandvoortse centrum is gezongen op 21 december en op 24 december in Haarlem. Sponsoren kunnen zich nog melden via zangstudio-versteege@zonnet.nl en hun gift storten op NL35 INGB 0003 4991 50 tnv J.P. Versteege Zandvoort ovv Kerstactie 2019.

advertentie