Meisje
Meisje Rodolfo Sanches Carvalho

Meditatie & Meer voor kids: lekker in je vel!

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Jong geleerd, oud gedaan. Hoe fijn is het als jouw kind in balans en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet treedt? Zeker in deze tijd een verademing voor kinderen om even me-time te hebben, zelfbewust en in balans te kunnen zijn. 

In september starten we op 2 lokaties met meditatielessen voor kinderen: bij Yogastudio BE (Spaarnwourderstraat 69) en Yoga Innerwork (Kleverlaan 9). Maar ook op school komen we graag langs voor lessen, cursussen of gewoon kennismaken met de vele verschillende vormen van meditatie voor kindern.

Tijdens de lessen leren kinderen oefeningen uit TAO, Mindfulness en Yoga, om te ontspannen en lekker in je vel te zitten. Fysiek, emotioneel en mentaal in balans. Met veel creativiteit en een vleugje magie. 

Het fijnst vinden de kinderen misschien nog wel de droomverhalen: geleide meditaties in verhaalvorm.

De kinderen ervaren meer rust en balans, kunnen zich beter concentreren, hebben meer zelfvertrouwen, vergroten hun weerbaarheid en het omgaan met emoties. Veel kinderen geven aan dat ze beter kunnen slapen door het toepassen van de oefeningen. Maar het mooiste is nog wel om de kinderen te zien genieten van de oefeningen en de droomverhalen; altijd met een bijpassende kleurplaat of creatieve opdracht.

Meer info: 

Sietske van den Broek

sietske.vanden.broek@icloud.com

www.yogastudiobe.nl/lessen

 

advertentie
advertentie