Open avond Homosexualiteit

Activiteiten

Persbericht Homoseksualiteit

Op woensdag 3 januari 2018 organiseert Orpheus, een landelijke vereniging voor hulpverlening bij homo, lesbisch/biseksualiteit in man-vrouw relaties, een open avond bij de Lutherse Kerk in Haarlem.

Tijdens de eerste avond van het nieuwe jaar willen wij elkaar graag in een ontspannen, gezellige sfeer ontmoeten en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar het goede voor 2018 toe wensen.

Er is een luisterend oor en aandacht als daar behoefte aan is, als je te maken krijgt met gevoelens van homo- of biseksualiteit binnen je man/vrouw relatie, is dat een confronterende ervaring. Ook voor je partner, kinderen, familie en vrienden. Hierin ben je niet de enige, het komt vaker voor dan je denkt.

Uiteraard staan wij, behoudens een zomerstop, ook verder in het jaar weer elke eerste woensdag van de maand voor je klaar!

Tijdens deze open avonden wordt er in een veilige omgeving van gedachten gewisseld en is er ruimte voor jouw persoonlijke situatie en problematiek.

Als vanzelf ontstaat er bijna altijd een levendig gesprek. Op deze manier hopen we te kunnen bijdragen aan het hervinden van jullie balans in het leven.

De avond wordt geleid door ervaringsdeskundigen.

Het is altijd mogelijk om contact te zoeken: telefonisch, via de website en facebook.

De gespreksavond is van 20.00 uur - 22.00 uur in de Lutherse Kerk, Witte Herenstraat 22, Haarlem, inloop vanaf 19.45 uur.

Meer informatie, ook over andere activiteiten, vind u op de website www.orpheushulpverlening.nl , facebook www.facebook.com/orpheusnederland of telefonisch 06-40378199.

advertentie