Seniorweb helpt!
Seniorweb helpt! Seniorweb

SeniorWeb Haarlem biedt coronaveilige hulp bij computerproblemen

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Haperende e-mail, uw laptop gaat op zwart of uw smartphone zit vol reclame. Met al deze digitale problemen kunt u ook dit jaar terecht bij de computervraagdagen van SeniorWeb op 19, 20 en 21 januari a.s.

Normaal kunt u dan binnenlopen bij één van de leslocaties van SeniorWeb in Haarlem, Heemstede of Zandvoort.Nu dat niet kan komt SeniorWeb Haarlem met een digitale coronaveilige oplossing.

Wie een vraag of een probleem heeft kan zich telefonisch of via de website (www.seniorwebhaarlem.nl) aanmelden voor één van de drie ochtenden. SeniorWeb Haarlem verzorgt dan een online vragenuur met het beeldbelprogramma Zoom. De vrijwilligers van SeniorWeb Haarlem proberen online direct een antwoord te geven op uw vragen. Heeft u geen vragen dan kunt u ook gewoon meekijken.

Aanmelden:

Wie zich aanmeldt krijgt natuurlijk vooraf uitleg hoe Zoom werkt. Per ochtend zijn er twee sessies: om 10 uur en om 11 uur. Elke online bijeenkomst begint met een korte actuele presentatie.

Dit zijn de onderwerpen:

Dinsdag 19 januari - De Cloud, wat kun je ermee?

Woensdag 20 januari - Zo handig is Whatsapp!

Donderdag 21 januari - Hoe kom ik van die cookies af?

U kunt zich aanmelden op tel. no. 06-22092895 of op seniorwebhaarlem.nl. U krijgt vervolgens een bevestiging met een aanmeldcode voor de bijeenkomst.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met SeniorWeb Haarlem, 06-22092895, ook via Whatsapp.

advertentie