Afbeelding
Archief

Antiekmarkt op de Dreef met honderd kramen

Activiteiten

HAARLEM Op de Dreef, bij het Houtplein, wordt zaterdag 7 augustus weer een grote antiekmarkt gehouden. Tussen 9.00 en 16.30 uur staan op de Dreef tientallen kramen vol kunst, curiosa en leuke snuisterijen. “Bezoekers raken daar niet snel uitgekeken”, aldus organisator Alice de Nijs. “De markt wordt altijd goed bezocht, maar de richtlijnen van het RIVM worden ook hier aangehouden”.

Het aanbod is altijd zeer divers met onder andere antieke wapens, sieraden, meubeltjes, lampen en schilderijen. Van art-deco tot de romantische stijl, het is allemaal verkrijgbaar. Ook dit keer staan er een kleine honderd kramen op de Dreef opgesteld. Grotendeels met nieuwe handelaren, om het voor het publiek interessant te houden. 

De Dreef is iedere twee weken ‘the place’ to be voor liefhebbers van aparte objecten. Er staan diverse handelaren die stad en land afreizen om zeldzame voorwerpen te vinden. Veel antiek is afkomstig uit Engeland en Frankrijk, maar ook van eigen bodem zijn de nodige oude pronkstukken te koop. Met ongeveer honderd kramen is er voor iedereen wel wat te vinden. De entree voor de markt is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.markten-dreef.nl.

advertentie
advertentie