Zaterdag waren er kerstliederen te horen in het centrum van Zandvoort.
Zaterdag waren er kerstliederen te horen in het centrum van Zandvoort. Wijnand Burger

Christmas Carols voor het goede doel: ‘Prakkie & More’

Activiteiten

ZANDVOORT Zangensemble Cantores Laeti zong zaterdagmiddag 18 december in het centrum van Zandvoort. Ze brengen ieder jaar op de zaterdag voor Kerstmis meerstemmige Christmas Carols ten gehore in Dickensiaanse kleding, voor het goede doelOmdat de activiteiten van het koor door corona stil heeft gelegen, moest er flink getraind worden om de stemmen weer op niveau te brengen. 

Dit jaar is het goede doel Prakkie & More, een initiatief van Kim van Schaik. Ze haalt eten en kleding op en deelt deze uit aan mensen, die dat niet of nauwelijks kunnen betalen. Meestal zijn dat alleenstaande ouders in de schuldhulpverlening, maar verder voor iedereen die dat nodig heeft. Ze is in 2019 klein begonnen, maar door de grote hulpvraag heeft ze steeds moeten uitbreiden. Ze overweegt zelfs om er volgend jaar een officiële stichting of vereniging van te maken.

Ondernemers en particulieren, die aan dit goede doel willen bijdragen, kunnen geld overmaken via NL35INGB0003499150  ten name van J.P. Versteege te Zandvoort onder vermelding van Kerstactie 2021. Als het adres erbij staat, krijgt de gulle gever een kwitantie per omgaande.

Wijnand Burger

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie