Afbeelding
Jan Oostenbrink

Spirituele vaartocht over het Spaarne

Activiteiten

HAARLEM Jan Oostenbrink houdt zondag 29 mei van 14.00 tot 16.30 uur een spirituele vaartocht over het Spaarne. Na een korte inleiding stapt het gezelschap aan boord van de comfortabele en stille elektrische sloep ‘Aqua volta’. De vaartocht duurt 1 uur en drie kwartier. Na afloop is er koffie/thee, wat lekkers en napraten. 

“De juiste koers. Waar kun je mooier op zoek naar antwoorden op levensvragen, dan in de rust van de natuur? Laat de wind je hoofd leeg maken. Laat je ‘innerlijk kompas’ je koers bepalen. Neem het roer in eigen handen!”, zegt Oostenbrink, auteur en uitgever van ‘Innerlijke Bereidheid’, de autobiografie van ‘Bewustwording & Verandering’. 

Het startpunt is bij een woonboot aan het Jaagpad 53. Aantal deelnemers: minimaal zes en maximaal tien. Kosten 45 euro. Reserveren en informatie: Jan Oostenbrink, 06-50815697 of schipper Robert Kniese, 06-30131788. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging van deelname plus de betalingsgegevens en een routebeschrijving. Als daar behoefte aan is kunnen (liefst vooraf) persoonlijke vragen worden ingebracht bij Oostenbrink.

advertentie