Pand Welzijn Bloemendaal.
Pand Welzijn Bloemendaal. Welzijn Bloemendaal

Wereldse maaltijden: Turks driegangendiner

Activiteiten

BLOEMENDAAL Bij Welzijn Bloemendaal, Bloemendaalseweg 125, vindt vrijdag 20 mei voor de derde keer een ‘Wereldse maaltijd’ plaats. Dit keer wordt een heerlijk Turks driegangendiner neergezet voor gasten uit de buurt.

KOOKTEAM Het kookteam bestaat uit nieuwe Nederlanders van verschillende nationaliteiten die maandelijks samen met Nederlandse vrijwilligers koken. “De sfeer onderling is erg goed en gezellig, zonder dat er iets gezegd hoeft te worden weet iedereen wat hij of zij moet doen”, geeft coördinator Catherine aan. “En als er dan aangegeven wordt dat je je voor het eerst thuis voelt in Nederland na zo een gezellige avond, dan is dat geweldig om te horen. Dat is waar we het voor doen!”

AANMELDEN Kinderen van zowel nieuwe Nederlanders als gasten zijn welkom om te komen. Vooraf inschrijven kan via de activiteit op www.welzijnbloemendaal.nl. Graag per persoon aanmelden zodat het systeem de juiste telling qua zitplaatsen kan aangeven. Na bevestiging kan de gast vanaf 17.30 uur binnen lopen bij de locatie aan de Bloemendaalseweg 125. Er wordt gestart rond 18.00 uur en uiterlijk 20.00 uur worden de tafels weer afgeruimd. Voor iedereen van 12 jaar en ouder zijn de kosten voor het diner 10 euro. Kinderen tot 6 jaar eten gratis mee, 6- tot 12-jarigen betalen 5 euro.

advertentie