Buurthuis de Fjord in het Nelson Mandelapark
Buurthuis de Fjord in het Nelson Mandelapark Stefan Groenendijk

Lentemarkt in Nelson Mandelapark met muziek en diverse activiteiten

Activiteiten

HAARLEM Bij buurthuis de Fjord in Haarlem-Noord wordt woensdag 25 mei van 15.00 tot 20.00 uur feest gevierd met een diversiteit aan activiteiten. In het aangrenzende Nelson Mandelapark is muziek, sport en spel, maar er zijn ook diverse marktkramen en kinderactiviteiten. Alle activiteiten zijn gratis. 

Kom kijken naar de feestelijke opening van Nelsons KinderzwerfboekenStation of ruil een spelletje bij de Speel-o-theek. Slenter over de lentemarkt langs de kramen met zelfgemaakte spullen, planten en stekjes of dans en luister mee naar de verschillende optredens. Ga in gesprek met ambtenaren en opbouwwerkers over de ontwikkelingen in de wijk en initiatieven op het gebied van vergroening en leefbaarheid. Kom koekhappen en spijkerpoepen, laat je schminken of geniet van een hapje en drankje op het terras.

Om iedereen een goed beeld te geven van wat een mooie toevoeging de freerunsport aan het straatbeeld in Haarlem is, wordt er van 16.00 tot 18.00 uur een freerunclinic gegeven in het park, de locatie waar het toekomstige tijdelijke freerunpark komt te staan.

advertentie