Afbeelding
Hans Blomvliet

Gilde Haarlem fietst in excursie langs voormalige landgoederen

Activiteiten

HAARLEM Normaal gesproken wandelen de gidsen van Gilde Haarlem tijdens hun excursies door de stad, maar zondag 22 mei stappen ze voor de verandering een keer op de fiets. Vanaf 13.00 uur nemen ze geïnteresseerden mee op een fietstocht langs de voormalige landgoederen Aelbertsberg, Tetterode, Ipenrode en Elswout. 

Er zijn in de omgeving van Haarlem heel wat mooie plekjes te vinden en de voormalige landgoederen die deze dag worden aangedaan, vallen daar zeker onder. En ze hebben een rijke historie, zodat er onderweg meer dan genoeg te vertellen valt. De fietstocht duurt ongeveer 2,5 uur en start om 13.00 uur bij het Stationsplein, tegenover Lion d’Or. Dat is ook het eindpunt van de fietstocht. 

De fietstocht staat gepland voor zondag 22 mei, maar is op aanvraag ook voorgroepen vanaf 10 personen te boeken.Deelname kost 10 euro, inclusief consumptie onderweg. Aanmelden voor deze fietstocht is noodzakelijk en kan via het aanmeldingsformulier op www.gildehaarlem.nl, via een mail naar gildewandelingen@gmail.com of telefonisch via 06-16410803.

advertentie
advertentie