Afbeelding
Eigen Foto

Def Rhymz te gast bij ‘Frank & Nick reünie’ in club June

Activiteiten

HAARLEM ‘Het gezelligste feest van Haarlem’ en ‘Het feest voor de Haarlemse dertiger en veertiger!’. Het zijn twee reactie van bezoekers van de twaalfde ‘Nick & Frank reünie’ in het Patronaat in 2021. Vrijdag 24 juni wordt er in club June een zomereditie van de reünie gehouden, met een optreden van niemand minder dan Def Rhymz. 

Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte ‘Frank & Nick reünie’ feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996 tot 2000. Sinds 12 jaar verzamelen deze feestbeesten zich ieder jaar voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele vrienden en leeftijdsgenoten. Dit 25-plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90’s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten.

Het was muzikaal een mooie tijd, de 90’s, want hokjes bestonden nog niet: platen van Anouk, Puff Daddy, de Vengaboys, dj Jean en Paul Elstak gingen hand in hand. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! Organisator dj FlexyFrank draait vrijdag 24 juni vanaf 21.00 in June (Smedestraat 31) de vergeten pareltjes, de klappers én guilty pleasures uit de 90’s. 

Ook komt niemand minder dan 90’s icoon Def Rhymz een optreden verzorgen. Sowieso zal hij zijn grootste hits ‘Schudden’ en ‘Doekoe’ zingen. En dat alles in de enige nachtclub van Haarlem: June. 

Het feest duurt van 21.00 tot 2.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ninetiesparty.. De laatste kaarten zijn voor 15 euro te koop via https://eventix.shop/8zv4kqc8  

advertentie
advertentie