Afbeelding
Archief

Vijfhoek kan eindelijk weer aanschuiven bij picknick op Nieuwe Kersplein

Activiteiten

HAARLEM Door corona heeft een van de leukste evenementen van het jaar in de Vijfhoek twee jaar geen doorgang kunnen vinden, maar zaterdag 9 juli is het dan eindelijk weer zover. Alle inwoners van de Vijfhoek kunnen weer gezellig picknicken op het Nieuwe Kerksplein. 

De picknick wordt georganiseerd volgens het principe van een ‘American Party’, de wijkbewoners wordt gevraagd om zelf eten, drinken, borden en bestek mee te nemen en niet te vergeten een zak voor het afval. De Wijkraad zorgt voor tafels en banken. 

Bij een goed feestje hoort natuurlijk ook entertainment en daarom zijn er diverse optredens, er staat een springkussen en de kinderen kunnen geschminkt worden. De bekende dj Jorinde Kuiper draait tussen de optredens door vrolijke muziek. Wie zelf wil optreden, kan zich nog aanmelden. Muziek, zang, dans, goochelen, het is allemaal welkom. Aanmelden kan bij Annette Schild via 0637405668 of schild.annette@gmail.com..

De picknick is bedoeld voor alle wijkbewoners en deelname is gratis. De organisatie verzoekt iedereen wel om zich vooraf aan te melden in verband met het aantal plekken. Aanmelden kan HIER

advertentie
advertentie