Afbeelding
Eigen foto

Antiekmarkt op de Dreef; tachtig kramen met voor ieder wat wils

Activiteiten

HAARLEM Op de Dreef, bij het Houtplein, wordt zaterdag 1 oktober weer een grote antiekmarkt gehouden. Tussen 9.00 en 16.30 uur staan op de Dreef tientallen kramen vol kunst, curiosa en leuke snuisterijen. “Bezoekers raken daar niet snel uitgekeken”, aldus organisator Alice de Nijs.

Het aanbod is altijd zeer divers met onder andere antieke wapens, sieraden, meubeltjes, oude poppen, lampen en schilderijen. Van art-deco tot de romantische stijl, het is allemaal verkrijgbaar. Het strakke geometrische art-deco, spreekt zeker het jongere publiek aan, maar ook het zwierige Jugendstil kan mooie en sfeervol zijn. Het is allemaal op de markt aanwezig. Ook dit keer staan er zo’n tachtig kramen op de Dreef opgesteld.

De Dreef is iedere twee weken ‘the place’ to be voor liefhebbers van aparte objecten. Er staan diverse handelaren die stad en land afreizen om zeldzame voorwerpen te vinden. Veel antiek is afkomstig uit Engeland en Frankrijk, deftig Victoriaans of Brocante, maar ook van eigen bodem zijn de nodige oude pronkstukken te koop. En voor de liefhebbers is er ook de nodige Aziatische kunst. De entree voor de markt is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.markten-dreef.nl

advertentie
advertentie

Meest gelezen

advertentie
advertentie
Logo
advertentie