Afbeelding
Kaboompics (Pixabay)

Gemeen gaat door met ondernemersspreekuur over coronamaatregelen

Corona

HAARLEM De gemeente Haarlem gaat maandag 13 december weer door met het telefonisch ondernemersspreekuur over de coronamatregelen. Het spreekuur is bedoeld voor ondernemers en zelfstandigen die getroffen zijn door de coronamaatregelen en met vragen zitten. Het kan gaan om allerlei vragen; van hulp bij geldzorgen tot het zoeken naar ander werk.

In het spreekuur ondersteunt de gemeente ondernemers bij het zoeken naar antwoorden. Ook biedt de gemeente praktische tips en links. Bellen kan tussen 10.00 en 12.00 uur: nummer 14023 > kies optie 6 > Ondernemersspreekuur.

Het is een moeilijke tijd voor ondernemers en zelfstandigen. Velen zijn opnieuw met maatregelen geconfronteerd en moeten de weg zien te vinden naar hulp en ondersteuning. Aarzel niet en zoek hulp bij de gemeente of één van de organisaties in de regio.

Op het podcastkanaal van gemeente Haarlem staat een serie met drie afleveringen: Zelfstandig ondernemen in het nieuwe normaal. In de podcasts gaat het over hulp bij geldzorgen, het versterken van je onderneming en hulp naar ander werk. Luister hier naar deze podcasts.

advertentie
advertentie