Afbeelding
Willem Brand

Stripdagen Haarlem gaan dit jaar niet door

Evenementen

HAARLEM De Stichting Beeldverhaal Nederland, de organisatie achter Stripdagen Haarlem, heeft bekend gemaakt dat het evenement dit jaar geen doorgang vindt in verband met de coronamaatregelen. De Stripdagen zouden dit jaar jaar plaatsvinden van 4 tot en met 13 juni. Het thema ‘Wereldbouwers’ wordt meegenomen naar de editie van 2022, die van 3 tot en met 12 juni op de planning staat.

Het bestuur van de Stichting Beeldverhaal Nederland zegt de afgelopen weken uitvoerig bekeken te hebben of het evenement dit jaar door zou kunnen gaan op een manier zoals de organisatie dat gewend is en graag wil. De conclusie was echter dat dat niet het geval is. 

Een woordvoerder laat weten: “De onzekerheden zijn op dit moment nog zo groot dat het bestuur liever de keuze maakt het festival een jaar uit te stellen en onze vijftiende editie te vieren met al het moois en leuks dat bij een jubileum hoort. Alle ideeën en plannen blijven daarbij gehandhaafd, omdat ook het festivalthema ‘Wereldbouwers’ wordt meegenomen naar 2022”. 

advertentie
advertentie