In en rondom Zandvoort zullen diverse evenementen gehouden worden die in verband staan met de komst van de Formule 1.
In en rondom Zandvoort zullen diverse evenementen gehouden worden die in verband staan met de komst van de Formule 1. Archief

Raad van Advies side events Formule 1 bekendgemaakt

Evenementen

ZANDVOORT ‘De samenstelling van de Raad van Advies Side Events F1 is rond,’ dit maakte wethouder Raymond van Haeften afgelopen deze week bekend tijdens de commissievergadering van gemeente Zandvoort. 

Met de samenstelling van de Raad van Advies is de projectorganisatie van de Stichting Side Events F1 ‘Zandvoort Beyond’ nu compleet. De Raad van Advies is een overlegorgaan waar ondernemend Zandvoort, in de breedste zin van het woord, in vertegenwoordigd is. Deze Raad kan gevraagd en ongevraagd meedenken over de kansen die bestaan en ontstaan voor de Gemeente Zandvoort en omliggende gemeenten, als gevolg van de organisatie van de F1 Heineken Dutch Grand Prix.

De Raad van Advies bestaat uit: Robert van Overdijk - directeur F1 Heineken Dutch Grand Prix, Adam Elzakalai - bestuur Zandvoort Marketing, Raymond van Haeften - wethouder gemeente Zandvoort, Ferry Verbrugge - ondernemer / Pole Position Zandvoort, Dagmar Daniels - Gielens General Manager NH Hotel Zandvoort, Jan van den Hurk - ondernemer / Rapa Nui Zandvoort, Quirine Kamphuisen - directeur bestuurder Noordwijk Marketing en Jack Plooij - autosportjournalist en F1 Expert / Ziggo Sport.

OVER DE STICHTING Voor de side events die tijdens en in aanloop naar de F1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort worden georganiseerd, is een aparte stichting opgericht. Dit is een initiatief van de gemeente Zandvoort, de organisatie van de Dutch Grand Prix en Zandvoort Marketing. Door intensieve samenwerking tussen het hoofdevent en het side eventsfestival ontstaat een unieke situatie waarbij de activiteiten niet alleen op het circuit zullen plaatsvinden maar ook in Zandvoort zelf en in de omliggende gemeenten.

advertentie
advertentie