Gluren bij de Buren vindt voor achtste keer plaats in Haarlemse tuinen én huiskamers

Evenementen

HAARLEM Voor de achtste keer vindt zondag 3 juli het evenement ‘Gluren bij de Buren’ plaats in Haarlem. Tijdens dit festival vinden er bij alle deelnemende hosts verspreid door de hele gemeente optredens plaats in huiskamers en tuinen. De organisatie is nog op zoek naar lokale acts en hosts die aan het evenement mee willen doen. Aanmelden kan tot en met 22 mei.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste Haarlemmers stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt. 

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondag 3 juli tussen 13.00 en 18.00 uur drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen. 

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Haarlem en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer. Aanmelden is mogelijk via www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en vindt in meerdere plaatsen in Nederland tegelijk plaats. 

advertentie
advertentie