Afbeelding
Eigen Foto

Over de markt en genieten van muziek tijdens Kleverparkfestival

Evenementen

HAARLEM De Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat bieden zaterdag 21 mei van 10.00 tot 20.00 uur plaats aan het Kleverparkfestival. Het is al de 36ste keer dat het festival gehouden wordt en ook dit jaar staat het evenement in het teken van veel echte Haarlemse producten, mode, ‘good food’, workshops en muziek. In de omliggende straten is er een rommelmarkt. 

Zaterdag 21 mei as. is het Kleverparkfestival vanaf 10.00 uur geopend en is er voor jong en oud van alles te beleven. Het terrein is gevuld met verschillende kramen die een variatie aan producten aanbieden in food, kunst, mode en design. Muziekoptredens en diverse foodtrucks zullen het horecaplein vormgeven. De kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende workshops. Voor 7,50 euro kunnen de kids zich aan allerlei activiteiten wagen, sporten en een cadeautje of iets lekkers ophalen bij de diverse winkeliers. De kinderkaart is er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar en is verkrijgbaar op diverse herkenbare verkooppunten op het festival. 

De groots opgezette markt duurt van 10:00 tot 17:00 uur en tot 20:00 uur zijn er diverse optredens op het podiumplein waar iedereen van harte welkom is voor een drankje en een hapje van de verschillende foodtrucks. 

In de straten rond de Kleverparkweg kan men al vroeg in de ochtend terecht op de rommelmarkt. Tot en met 19 mei kunnen kinderen tot en met 12 jaar bij VIZ Markt (Van Ostadestraat 16) een plaatsbewijs aanschaffen om eigen spulletjes te verkopen op de rommelmarkt. De kaarten kunnen vooraf niet gereserveerd worden of geruild. Voor 7,50 euro kopen mini-ondernemers een dag vergunning. Bij een opgeruimde plaats krijgen zij na afloop 2 euro retour. 

advertentie