Afbeelding
Danny Gooyer

One Earth Festival terug in Circus Hakim na stilte van twee jaar

Evenementen


HAARLEM Matinee Mondiaal organiseert voor zondag 29 mei op de binnenplaats van Circus Hakim het One Earth Festival. Dit bijzondere Wereldmuziek Festival biedt voor het hele gezin een speciaal programma.

Matinee Mondiaal neemt de bezoekers mee op een reis om de wereld met muziek en poëzie uit verre streken. Zo kan er genoten worden van de muziek van de twaalf doorgewinterde top muzikanten van One Earth Collective en is het swingen met de Haarlemse reggae band Roots Garden. Buikdanseres Raniya danst op Oosterse muziek. Voor kinderen is er een speciaal Rond de Wereld Spel om de verschillende muziekinstrumenten op een speelse manier te leren kennen. 

Kom genieten van de Indiase muziek uit de Himalaya, reis mee met de muziek ontstaan rondom de Kilimanjaro in Afrika, geniet van de spirituele volksmuziek geboren bij de Cliffs of Moher in Ierland en geniet van de vrolijke liederen uit de Andes in Bolivia of de Andalusisch/Ottomaanse klanken uit het Zuid-oostAzië.

Het festival vindt plaats op de binnenplaats van Circus Hakim, Verspronckweg 7-9. Kaarten kunnen in de voorverkoop gekocht worden voor 12,50 euro via http://matinee-mondiaal.nl/tickets/ Resterende tickets worden aan de deur verkocht voor 17,50 euro.

Het programma luidt:

13.00 – 14.00 uur – Roots Garden

14.00 – 15.00 uur – Doe mee aan een wereldmuziekreis en winnaar krijgt een hangmat

15:00 – 15:30 uur – Buikdanseres Raniya met Oosterse muziek

15.30 – 16.45 uur – One Earth Collective

Het terrein is vanaf 12.15 uur open.

advertentie