Afbeelding
Eigen Foto

Candy en Hans Dulfer openen jubilerend Haarlem Jazz & More

Evenementen

HAARLEM Een van de grootste muzikale evenementen van Haarlem, Haarlem Jazz & More bestaat 10 jaar en dat wordt van 17 tot en met 21 augustus op grootse wijze gevierd met een aantal bekende artiesten. Zo wordt woensdag 17 augustus afgetrapt met niemand minder dan Candy Dulfer en Hans Dulfer. Van 21.00 tot 22.00 uur gaan de voetjes van de vloer met deze twee legendes.

Maar ook de rest van het programma mag er zeker wezen. Zo wordt er onder andere op het hoofdpodium op de Grote Markt opgetreden door Kris Kross Amsterdam, The Afterparty, Sabrina Starke, The Partysquad, Ruben Annink, Willie Wartaal, Katie Koss, DJ Jean & Maron Hill, The Cool Quest, Geza Weisz en nog veel meer artiesten. En alle optredens zijn geheel gratis toegankelijk!

Naast het podium op de Grote Markt zijn er satelliet-podia op de Oude Groenmarkt en het Klokhuisplein. Ook zijn er dit jaar weer bijzondere indoor locaties met pure jazz concerten in de Pletterij en de Sint-Bavo Kerk. Nieuw dit jaar is het nachtplein, in de uitgaansstraat van Haarlem: de Smedestraat.

Het volledige programma is te vinden op haarlemjazzandmore.nl/programma en in de vernieuwde Haarlem Jazz & More app, waarbij iedereen zijn of haar eigen persoonlijke programma kan samenstellen.

advertentie
advertentie