Onbekend object geland in Amsterdam
Onbekend object geland in Amsterdam FOX

Mysterieuze gebeurtenissen onderdeel van FOX-lancering WAR OF THE WORLDS

Film Deel je nieuws

De afgelopen dagen zijn er diverse mysterieuze gebeurtenissen waargenomen. Zo werd er op verschillende plekken een indringend geluid gehoord, was er in Amsterdam boven het Museumplein en de Johan Cruijff ArenA bizarre lucht te zien en is er vanmorgen een onbekend object geland op het Museumplein in de hoofdstad. Op social media werd gesproken over complottheorieën en HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). In werkelijkheid hoort het allemaal bij de stunt van FOX ter promotie van hun nieuwe serie War of the Worlds. 

 De eigentijdse thriller speelt zich af in modern Europa, waar de mensheid bijna volledig van de kaart wordt geveegd door een allesverwoestende aanval. Vlak voor de alien invasie is een typische geluid te horen en verandert de lucht. Deze aspecten heeft FOX ook gebruikt voor de promotie van deze serie. 


De achtdelige dramaserie is gebaseerd op de klassieke roman van H.G. Wells uit 1898, maar is vertaald naar een moderne en spannende thriller. De veelbelovende cast, bestaande uit Gabriel Byrne, Elizabeth McGovern, Lea Drucker en Natasha Little, overleeft de aanval en blijft achter in een angstaanjagende verlaten wereld. Emotioneel, cinematografisch en in karakter geworteld, brengt War of the Worlds een unieke combinatie van menselijk drama en de beste sciencefiction. Dit is een verhaal van gewone mensen in buitengewone omstandigheden, die meer zijn dan enkel slachtoffers in een brute oorlog. Gaandeweg wordt duidelijk dat de aanval niet willekeurig is.

De eerste twee afleveringen van deze bloedstollende nieuwe serie zijn op zondag 3 november om 21.00 uur te zien op FOX (bij KPN op kanaal 16 en bij Ziggo op kanaal 11).
 

advertentie