Juryleden van fotowedstrijd ‘Zie Jezelf Anders’ wacht een pittige klus

23 feb, 16:30 Kunst
Eigen Foto
Afbeelding

HAARLEM Fotografe Angela Tellier wacht binnenkort een lastige opgave. Ze is een van de drie juryleden van de fotowedstrijd ‘Zie Jezelf Anders’ van het Frans Hals Museum en samen met museumdirecteur Ann Demeester en Kirsten, een 12-jarig lid van de Haarlemse Kinderraad, is het na 28 februari aan haar om te beslissen welke van de meer dan 450 ingezonden foto’s als winnaar uit de bus komt. Dan is namelijk de sluitingsdatum van de wedstrijd, dus wie nog mee wil doen, moet er snel bij zijn.

Angela Tellier heeft van haar passie haar werk gemaakt en is als onder andere fotograaf, filmmaker en danseres werkzaam. Deze veelzijdige Haarlemse haalt haar inspiratie uit mensen, situaties, ervaringen en de natuur. Ze heeft altijd interesse gehad voor dingen of personen die anders zijn. Afwijkend van de massa. Daarnaast is Tellier al jaren actief als workshopdocent binnen verschillende kunst..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 aug, 11:30 ‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De Groene Stroomboot hoopt weer op oude passagiersniveau te komen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 10:56 De Stookkamer (1): Een betere wereld begint in je eigen buurt
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 06:56 Vergrijzing door groei; wel regionale verschillen
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 1 aug, 16:03 Margriet Blanken: ‘De apps op mijn telefoon staan gesorteerd op kleur’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 29 jul, 16:52 Bibliotheek Haarlem Centrum nóg gebruiksvriendelijker, ‘Fictie staat gewoon weer op alfabet’