Afbeelding
Eigen Foto

Juttersgeluk heeft 'Window of Hope' in etalage

Maatschappelijk

ZANDVOORT Al vijf jaar gaat Stichting Juttersgeluk op een positieve manier de plastic soep te lijf. Vertrouwen in de toekomst is waar Juttersgeluk sinds de oprichting aan bouwt. Als symbool voor dit vertrouwen hangt sinds maandag in het raam aan de Passage 20 een klavertjevier van tientallen groene stukjes gejut plastic. De organisatie roept iedereen op om wensen in te sturen, zodat deze presentatie de komende weken kan uitgroeien tot een Window of Hope. 

Initiatiefneemster Suzanne Klaassen: "Ook in deze uitdagende tijd, terwijl onze jutters noodgedwongen thuis zijn, willen we ons vertrouwen in de toekomst met de wereld delen. Daarom hebben we in Zandvoort tientallen groene stukjes gejut plastic tegen het raam geplakt. Samen vormen ze een klavertjevier. We roepen iedereen op een eigen wens voor de toekomst of voor iemand persoonlijk in te sturen. Dan zorgen wij dat deze op het raam zichtbaar wordt. We hopen dat het Window of Hope een plek wordt, waar Zandvoorters zichzelf en anderen een hart onder de riem kunnen steken en zo vertrouwen te houden in de toekomst."

Ook bijdragen aan de Window of Hope in Zandvoort? Stuur dan een wens of tekst aan Annemiek van Juttersgeluk (via whatsapp: 06 82354365 of via email: jutten@juttersgeluk.nl). 

advertentie
advertentie