Afbeelding
Eigen Foto

Teller Gouden Hart Actie stijgt naar 42.471 euro

Maatschappelijk

HAARLEM De Gouden Hart Actie leeft in Haarlem, met inmiddels bijna 43.000 euro op de teller kan de actie een succes genoemd worden. Niet alleen particulieren maar ook steeds meer Haarlemse organisaties steunen Heel Haarlem Helpt. De opbrengst van de actie wordt gebruikt om Gouden Hart Biljetten ter waarde van 40 euro aan de Haarlemse zorgverleners te kunnen geven, die ze in kunnen wisselen bij lokale ondernemers. Zo krijgen zorgverleners een bedankje voor hun tomeloze inzet en wordt tegelijk de lokale middenstand gesteund

De personeelsvereniging van de gemeente Haarlem heeft 8.000 euro gedoneerd en ook het Rabobank Coöperatief Fonds heeft een aanzienlijke donatie toegezegd. Het bestuur van BIZ Binnenstad Haarlem is enthousiast over de actie met een donatie van 5000 euro en de Vrijmetselaarsloge ‘Ad Lucem Et Pace’ heeft haar collecte van juni 2020 bestemd voor Heel Haarlem Helpt. De opbrengst hiervan was 2000 euro. 

Ook een actie van De Wereld van Jansje die per afhaalmaaltijd een euro doneerde en een deel van de opbrengst van Haarlems Hemelse BBQ hebben er aan bijgedragen dat de tussenstand van de teller inmiddels op 42.471 euro staat. Hiermee kunnen 1061 zorgverleners verblijd worden met een Gouden Hart Biljet. 

Binnenkort worden de eerste Gouden Hart Biljetten uitgereikt aan de zorgverleners van het Spaarne Gasthuis. Inmiddels zijn er bijna honderd ondernemers aangesloten waar de zorgverlener het biljet kan inwisselen. Daarnaast worden ondernemers benaderd die geen grote financiële gevolgen ondervonden  hebben van de crisis met een speciale actie. Zij kunnen hun eigen medewerkers bedanken en daarmee zowel de collega-ondernemers als de zorgverleners steunen. ?

De kleine Haarlemse ondernemers die door (deels) het sluiten van hun zaak hun omzet fors hebben zien afnemen kunnen zich aanmelden voor de?Gouden Hart Actie.?Alleen samen?helpen we Haarlem de crisis door. Voor ondernemers zijn geen kosten verbonden aan deelname. Ook wordt niet gevraagd om kortingen te geven.???

Kijk voor meer informatie op www.heelhaarlemhelpt.nl/

advertentie
advertentie