Vrijdag verzamelden de leerling van de Sint Bavoschool zich het laatste uur van de schooldag op het schoolplein om boeken, kleding en speelgoed te verkopen.
Vrijdag verzamelden de leerling van de Sint Bavoschool zich het laatste uur van de schooldag op het schoolplein om boeken, kleding en speelgoed te verkopen. Sint Bavoschool

Kinderen Sint Bavoschool halen ruim 1200 euro op voor Oekraïne

Maatschappelijk

HAARLEM De Sint Bavoschool Eemstraat in Haarlem-Noord heeft vrijdag 25 maart 1.235 euro opgehaald voor de slachtoffers in Oekraïne. Dit deed de basisschool door een rommelmarkt te houden. Het bedrag is overgemaakt naar giro 555.

Vrijdag verzamelden de leerling van de Sint Bavoschool zich het laatste uur van de schooldag op het schoolplein om boeken, kleding en speelgoed te verkopen. Daarnaast konden de kinderen een Oekraïens vlaggetje op de wangen laten schminken en werden er zelfgemaakte koekjes, cupcakes, limonade, popcorn, Turkse pizza’s en smoothies verkocht.

Arjen Karelse, directeur van de Sint Bavoschool Eemstraat, is bijzonder verguld met de opbrengst na een uurtje rommelmarkt: „We zijn trots op onze kanjers die zich zo enorm hebben ingespannen voor dit goede doel.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie