Afbeelding
Eigen Foto

Maatschappelijke organisaties en bedrijven maken matches op zeventiende beursvloer

Maatschappelijk

HAARLEM Na twee jaar te hebben moeten overslaan vanwege corona, wordt donderdag 14 april voor de zeventiende keer de Haarlemse Beursvloer in de Philharmonie gehouden. Deze beursvloer, waarbij het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties matches kunnen maken, wordt ook dit keer georganiseerd door Bedrijf & Samenleving.

De officiële opening van de beursvloer wordt om 16.00 uur wederom verzorgd door burgemeester Jos Wienen die tevens de beschermheer is van Bedrijf & Samenleving. Daarna neemt de vaste spreekstalmeester Dieuwertje Blok het over en ondersteunt – samen met alle hoekmannen - bij het maken van zoveel mogelijk matches. En het zal hard nodig zijn, want de wensen van organisaties stromen dagelijks binnen.

De beursvloer is namelijk dé plek waar maatschappelijke organisaties die een vraag hebben en tientallen bedrijven, die een aanbod hebben, elkaar informeel ontmoeten en proberen een match met elkaar te maken; dit allemaal met gesloten beurzen. Het streven is dat iedereen die middag met minimaal 1 match de deur uit gaat. De beursvloer vindt plaats tussen 15.30 en 17.30 uur. 

Tot nu toe hebben zich al een kleine honderd organisaties en bedrijven aangemeld maar zijn er nog meer bedrijven nodig om alle wensen in vervulling te laten gaan. Voor meer informatie en aanmelden, kan men terecht op www.bedrijfensamenleving.nl/beursvloer


advertentie
advertentie