‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd

4 aug, 11:30 Maatschappelijk
Eigen Foto
Afbeelding

HAARLEM Burgemeester Jos Wienen maakte op 15 december de vijf winnaars van de tweede editie van Schalkwijk aan Zet bekend. Deze vijf winnaars mogen samen 70.000 euro besteden om Schalkwijk mooier en gezelliger te maken. Maar hoe staat het er nu voor met de winnende plannen?  Het ‘prijzengeld’ blijkt inmiddels goed besteed. 

Stichting Jongeren in Beweging heeft er voor gezorgd dat een aantal wijkbewoners minder eenzaam is en tegelijkertijd een gezonde maaltijd binnenkrijgt. Een groep vrijwilligers kookt regelmatig in de keuken van wijkcentrum De Ringvaart. De maaltijden worden onder begeleiding van stichting Haarlem Samen gemaakt door jonge vrijwilligers. Sinds 10 juni kan er elke week worden gegeten. Een aantal we..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 aug, 11:30 ‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De Groene Stroomboot hoopt weer op oude passagiersniveau te komen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 10:56 De Stookkamer (1): Een betere wereld begint in je eigen buurt
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 06:56 Vergrijzing door groei; wel regionale verschillen
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 1 aug, 16:03 Margriet Blanken: ‘De apps op mijn telefoon staan gesorteerd op kleur’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 29 jul, 16:52 Bibliotheek Haarlem Centrum nóg gebruiksvriendelijker, ‘Fictie staat gewoon weer op alfabet’