Afbeelding
Eigen Foto

Kijkje in Haarlemse huisjes (deel 3)

Mensen

HAARLEM Nu veel mensen thuis zitten gedurende de coronacrisis toont een aantal Haarlemmers de komende weken hun huis aan de lezers van het Haarlems Weekblad. Wie het leuk vindt om ook aan deze rubriek deel te nemen, kan zich aanmelden via haarlemsweekblad@bdu.nl..

Naam: Cindy Moonen

Hoe woon je: Ik woon samen met mijn man Daniël, dochter en zoontje in een jaren ’30 huis in de Zeeheldenbuurt.

Woonachtig in Haarlem sinds: Mijn hele leven! Sinds april 2019 wonen wij in ons huidige fijne buurtje.

Wat doe je? Ik ben interieurstyliste en daarnaast ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf: Cinterior. Ik hou ervan om mensen te inspireren en daarom deel ik foto’s van mijn interieur op mijn Instagram account @cinterior_

Waar in huis breng je nu de meeste tijd door? Ik breng de meeste tijd door in onze eethoek, vooral de laatste weken zat ik hier veel als ‘thuisjuf’ aan tafel met de kinderen.

Wat is je favoriete plek in huis? Onze knusse eethoek vind ik het allerfijnst! Gezellig aan de ronde eettafel met z’n allen spelletjes doen na het eten. Maar ook een heerlijk plekje is de vensterbank in de keuken, waar je lekker kan zitten in het zonnetje, met een wijntje en de dag met elkaar kan bespreken tijdens het koken.

In welk plekje in huis kun je je terugtrekken van je huisgenoten? Mijn werkplek bevindt zich in de woonkamer, dus mocht ik me echt willen terugtrekken kan dat bij mooi weer in de tuin of met een boek in de slaapkamer.

Welk project in huis pak je juist nu op of wil je oppakken? In deze Corona periode zijn we juist bezig met de tuin, we gaan een vlonderterras maken met pergola en hopelijk vervangen we dan meteen de tuintegels en maken we het helemaal af. Het wordt dit jaar toch vakantie in eigen tuin!

Heb je nog een leuke thuistip tijdens de coronacrisis? Ik zelf hou erg van creatief bezig zijn en heb onlangs kunstwerken gemaakt voor in ons huis. Iedereen die hier de tijd voor heeft zou dit eens moeten proberen… Kijken naar wat je inspireert en hiervan iets maken, dit zorgt voor een persoonlijke touch in je interieur! Maar ook een ideale tijd om eindelijk je To-do list af te werken natuurlijk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie

Meest gelezen

advertentie
advertentie
Logo
advertentie