Thomas Straatman: ‘Als mensen iets willen weten over drank kunnen ze bij ons terecht’

26 jun, 16:37 ROULETTE Mensen
Annemiek Cornelissen/BDU
Afbeelding

HAARLEM In de Haarlemse roulette vertelt een Haarlemmer over zijn of haar hobby, passie of interesses. Neal Beentjes geeft het woord aan Thomas Straatman (34), die acht jaar geleden aan de Smedestraat 41 Wigbolt Cocktailbar startte samen met zijn compagnon Bob van den Bree. Ruim een jaar geleden begonnen zij onder dezelfde vlag Slijterij Wigbolt aan de Jan van Goyenstraat 12 in Heemstede. De grote passie van Thomas Straatman is leuke unieke cocktails maken, zoals hij het zelf omschrijft.

Straatman is zijn hele leven al in de horeca werkzaam. “Mijn passie voor cocktails is begonnen op het strand. Ik werkte in diverse strandtenten in binnen en buitenland, waaronder in Bulgarije, Curaçao en Oostenrijk. Wat als bijbaantje begon werd een serieuze job, die een groot deel van mijn leven bepaald. Achter de bar kan ik mezelf zijn, mezelf blijven uitdagen om met drank wat moois te maken,..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 aug, 11:30 ‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De Groene Stroomboot hoopt weer op oude passagiersniveau te komen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 10:56 De Stookkamer (1): Een betere wereld begint in je eigen buurt
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 06:56 Vergrijzing door groei; wel regionale verschillen
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 1 aug, 16:03 Margriet Blanken: ‘De apps op mijn telefoon staan gesorteerd op kleur’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 29 jul, 16:52 Bibliotheek Haarlem Centrum nóg gebruiksvriendelijker, ‘Fictie staat gewoon weer op alfabet’