Djaja van den Berg: ‘Ik wil mij blijven inzetten voor een hoopvolle toekomst’

3 jul, 16:17 ROULETTE Mensen Haarlemse Roulette
Eigen Foto
Afbeelding

HAARLEM In de Haarlemse roulette vertelt een Haarlemmer over zijn of haar hobby, passie of interesses. Thomas Straatman geeft het woord aan Djaja van den Berg: “Ik vind het heel mooi dat Djaja zo verhalend kan vertellen en helemaal gaaf dat ze die kracht ook gebruikt om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Ik wil haar dan ook de vraag stellen wat haar triggert om dit te doen”.

Vanaf het moment dat Djaja afstudeerde aan de Universiteit van Amsterdam in de Communicatiewetenschap heeft zij haar kennis en kunde ingezet om bedrijven en organisaties te ondersteunen die een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Zo werkte ze voor één van de eerste zonne-energie bedrijven van Nederland, zette zij zich in voor de strijd tegen voedselverspilling en werkte ze voor diverse ont..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Politiek 28 sep, 11:18 Bewoners Meerwijk blijven zich verzetten tegen éénzijdig parkeerbeleid in de toekomst
PREMIUM
Afbeelding
Overig 27 sep, 05:53 Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 26 sep, 11:30 Haarlemse Montessori School viert 100-jarig bestaan met parade, ‘Kijk mama, het is net als in de film’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 25 sep, 11:00 Ewoud Ruesink: ‘Ik kook heel erg graag, vooral voor andere mensen’
PREMIUM
Afbeelding
Religie 24 sep, 11:15 Naam ‘Ontmoetingskerk’ is predikant Anette Sprotte op het lijf geschreven
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 23 sep, 10:41 Omgaan met omgevingsplannen verdeelt raad: meer controle of sneller afhandelen?