Tim Stokman: ‘Het is gaaf om een klant het allerbeste resultaat te bezorgen’

10 jul, 15:46 ROULETTE Mensen Haarlemse Roulette
Annemiek Cornelissen/BDU
Afbeelding

HAARLEM In de Haarlemse roulette vertelt een Haarlemmer over zijn of haar hobby, passie of interesses. Djaja van den Berg geeft het woord aan Tim Stokman (34) van Makelaarskantoor Barnsteen uit Haarlem. Hij werd aangedragen omdat Djaja vindt dat hij met heel veel passie en menselijkheid zijn vak uitvoert. Haar vraag aan hem is hoe hij dat zelf ervaart.

Tim Stokman heeft samen met zijn zakelijk partner Amber Nooij het Makelaarskantoor dat ze heel bewust Barnsteen hebben genoemd. “Een barnsteen is oranje, transparante steen en dat is precies wat we willen uitdragen: transparantie, kracht en warmte. Deze kernwaarden zijn de rode draad binnen ons bedrijf”, aldus Tim Stokman, die 9 jaar geleden zijn intrede maakte binnen het kantoor. “We zijn geve..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 aug, 11:30 ‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De Groene Stroomboot hoopt weer op oude passagiersniveau te komen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 10:56 De Stookkamer (1): Een betere wereld begint in je eigen buurt
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 06:56 Vergrijzing door groei; wel regionale verschillen
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 1 aug, 16:03 Margriet Blanken: ‘De apps op mijn telefoon staan gesorteerd op kleur’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 29 jul, 16:52 Bibliotheek Haarlem Centrum nóg gebruiksvriendelijker, ‘Fictie staat gewoon weer op alfabet’