Afbeelding
Eigen Foto

Michelle David & The Gospel Sessions treden op in Patronaat

Muziek

HAARLEM Patronaat heeft ook in de zomermaanden een aantal bijzondere artiesten op het programma gestaan. Vanwege de huidige coronamaatregelen wordt dat gedaan onder de naam Stage 1,5, intieme concerten waarbij twee personen aan een tafeltje kunnen genieten van de optredende artiesten. Zaterdag 1 augustus treedt Michelle David vanaf 20.30 uur samen met The Gospel Sessions op bij Stage 1,5. 

Michelle David & The Gospel Sessions konden niet wachten om al deze zomer naar Patronaat te komen voor een bijzondere 1,5 meter sessie. Deze artiesten hebben niet stil gezeten in de barre Corona-tijden. Zo speelden zij de zondagen in Paradiso met heuse soul-diensten, speelden ze in de Tolhuistuin met een klein publiek en nu komen ze het Haarlemse publiek voorzien van swingende klanken.

Michelle David & The Gospel Sessions komt met deze live-show de release van hun nieuwe album te vieren. Op hun derde album lieten ze hun voorliefde voor Soul, Funk en afrobeat horen. De hartverwarmende teksten gaven het publiek een boodschap van liefde en kracht. En dat kunnen we in deze tijden zeker gebruiken. Op hun nieuwe album ging de band verder met hun zoektocht naar de oorsprong van de Gospel. Het bracht ze onder meer bij invloeden uit West Afrika en het Caribisch Gebied. Op persoonlijk vlak kreeg Michelle David begin 2019 een klap te verwerken door borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Strijdvaardig, zegevierend en avontuurlijk. Zo klinkt het nieuwe album van Michelle David & The Gospel Sessions!

Kaarten kosten 23,50 euro en zijn te bestellen via patronaat.nl. De zaal is vanaf 20.00 uur geopend. 

advertentie