Afbeelding
Eigen Foto

Opening nieuwe Muziekschool in Haarlem Zuid-West

Muziek

HAARLEM Aan de Kamerlingh Onnesstraat 83 is sinds kort Muziekschool Haarlem Zuid-West gevestigd. Deze nieuwe muziekschool staat onder de vleugels van Stichting Divertimento. Het is een klein docentencollectief met docenten die een grote liefde hebben voor lesgeven en het samen musiceren stimuleren. Stichting Divertimento is inmiddels een begrip onder amateurmusici in Haarlem en staat al jaren garant voor goed en plezierig samenspel voor jong en oud.

Muziekschool Haarlem Zuid-West biedt vanaf augustus de mogelijkheid tot het volgen van viool-, altviool-, cello-, dwarsfluit- en zanglessen.

Buurtfunctie Daarnaast heeft dit collectief een buurtfunctie waar met name voor jonge kinderen korte cursussen zijn opgezet zodat zij op laagdrempelige wijze met muziek in aanraking kunnen komen. Cursussen die worden aangeboden zijn onder andere Muziek Op Schoot voor kinderen van 1-4 jaar, kleuterviool voor kinderen van 4-7 jaar en OpZang voor kinderen van 7-10 jaar.

Voor strijkers vanaf 10 jaar is het strijkorkest Divertimento Zuid-West opgericht. Dit orkest werkt op dezelfde manier als alle andere Divertimentostrijkorkesten die in Haarlem-Noord gevestigd zijn. De repetities zijn op maandag vanaf 16.00 uur. Voor volwassenen zijn er drie korte orkestprojecten opgezet met iedere een eigen thema. Barok & Klassiek - Romantiek - Salonmuziek.

Meer informatie is te vinden op: www.muziekschoolhaarlemzuid-west of www.stichtingdivertimento.nl.

advertentie
advertentie