Afbeelding
Eigen Foto

Steven Kamperman speelt ‘City Maps’ in Pletterij

Muziek

HAARLEM Onder het motto ‘It’s not a concert, it’s a trip!’ neemt de Utrechtse klarinettist en componist Steven Kamperman het publiek in de Pletterij maandag 7 februari vanaf 20.00 uur mee op een muzikale en visuele tocht door een imaginaire stad. 

Op zijn nieuwe album ‘City Maps’ vormen de composities van Kamperman een stadsplattegrond, met titels als ‘Grand Boulevard’, ‘Subway’ en ‘The Bridge’. Het resultaat is een meeslepend programma waarin de luisteraars langs alledaagse en tegelijk poëtische scènes worden geleid.

De kleurrijke beelden van Henrietta Müller vormen het decor van deze reis. Haar abstracte collages van stadsbeelden spelen in op de muziek en dompelen de kijker onder in een audiovisueel spektakel. In ‘City Maps’ werkt Kamperman samen met de Utrechtse bassist Dion Nijland, gitarist Jorrit Westerhof uit Rotterdam en de Gentse trompettist Bart Maris.

Bij het concert is 25 man publiek welkom, overige geïnteresseerden kunnen het concert via een livestream volgen. Kaarten voor het fysieke optreden kosten 10 euro (7,50 euro met HaarlemPas), voor de livestream wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. Het geld komt ten goede aan de spelende muzikanten. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.pletterij.nl.

advertentie
advertentie