Afbeelding
Eigen Foto

Elton John en Billy Joel tribute in Patronaat

Muziek

HAARLEM Elton John en Billy Joel samen op het podium in het Patronaat? ‘Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel’ maakt het mogelijk. Alexander Broussard en Max Anthony (U.K.) kruipen in de huid van respectievelijk Billy Joel en Elton John. Zondag 3 april in het Patronaat presenteert de Sunday Sessions vanaf 15.30 uur een muzikale reis langs het oeuvre van deze twee grootste singer-songwriters.

In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel hun krachten voor het live spektakel; ‘The Face To Face Tour’. Met deze dubbele headline toerden de iconen de hele wereld over en brachten hun grootste hits ten gehore voor een miljoenenpubliek. The Piano Man samen met The Rocket Man bleek zo’n succes, dat de wereldsterren hun tournee herhaalden in respectievelijk 1998, 2003 én 2009.

Omdat Elton John in 2018 zijn afscheid van de internationale podia aankondigde en Billy Joel niet vaak meer buiten de V.S. toert, hebben Alexander Broussard en Max Anthony hun krachten gebundeld. Met ‘Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel’ heeft nu iedereen de kans om alsnog het indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in een zinderende liveshow mee te maken. Hits als ‘Your Song’, ‘She’s Always A Woman’, ‘I’m Still Standing’ en ‘Uptown Girl’ wisselen elkaar in hoog tempo af.

Alexander Broussard gooide onlangs hoge ogen in het televisieprogramma ‘The Tribute – The Battle Of The Bands’ als Billy Joel. Samen met Max Anthony, die in de huid kruipt van Elton John wordt in het Patronaat een ode gebracht aan de legendarische tours die Billy en Elton samen hebben gedaan. Gouden tijden herleven in deze onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters.

Tickets zijn reeds te koop via www.patronaat.nl

advertentie