Afbeelding
Eigen Foto

Ligconcert met Beatlesnummers in Het Verhalenhuis

Muziek

HAARLEM Dennis Kivit geeft vrijdag 13 mei vanaf 20.30 uur een ligconcert in Het Verhalenhuis (Van Egmondstraat 7). De bezoekers mogen zelf matjes of kussens meenemen en kunnen heerlijk ontspannen liggend van nummers van The Beatles genieten. 

De toenemende haast en stress in de maatschappij zorgt de laatste jaren voor een opvallende tegenbeweging, een zoektocht naar plekken van rust, bewustzijn en meditatie. Ligconcerten zijn hiervoor heel geschikt om het weekend relaxed te starten, met professionele musici die de muziek als uitgangspunt nemen en laten spreken. Het Verhalenhuis heeft daarom Dennis Kivit uitgenodigd om de luisteraars een uur lang ontspannen het weekend in te laten gaan. 

Wat Dennis Kivit kan met zijn muziek is de luisteraar werkelijk en oprecht raken. Hij laat zich inspireren door ?The Beatles? en spirituele schrijvers als Eckhart Tolle, maar bovenal wordt hij geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf. Dit is de rode draad in zijn repertoire. Kivit zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook songs van zijn cd ‘Hartkracht’ vertolken. Hij zong/speelde voorheen onder meer in ‘Les Miserables’, ‘Montezuma’s Revenge’ en speelt regelmatig met Tijn Touber. Dennis Kivit maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, concentratie en meditatie, en leerde met zijn stem, zijn muziek en stilte een ervaring neer te zetten die je raakt en die je mee wil maken!

Kaarten voor het ligconcert kosten 11 euro en zijn te bestellen via verhalenhuishaarlem.nl/

advertentie