Livemuziek met pasta toe, huiskamerconcerten in Vijfhoek weer helemaal terug van weggeweest

1 jul, 18:24 Muziek
Eigen Foto
Anita Sanders
Anita Sanders

HAARLEM Anita Sanders zingt zondag 10 juli vanaf 16.00 uur onder begeleiding van gitarist Hans van Gelderen coversongs tijdens een huiskamerconcert in de de Wolstraat 4 in de Vijfhoek. Het bijzondere is dat de maximaal veertig gasten de nummers die gespeeld worden zelf mogen uitkiezen uit de lijst ‘Jukebox from the heart’. 

Voor corona was het een begrip in de Vijfhoek, de Happy Huiskamerconcerten die om de maand door Vijfhoekster Bianca Linders georganiseerd werden in haar huis aan de Wolstraat. Ze begon in 2014, toen Serious Request in Haarlem gehouden werd, met het organiseren van de concerten. “Speelman en Speelman die voor het Glazenhuis Gitaarlem organiseerden zeiden dat er veel talent in Haarlem rondloopt, ..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 aug, 11:30 ‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De Groene Stroomboot hoopt weer op oude passagiersniveau te komen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 10:56 De Stookkamer (1): Een betere wereld begint in je eigen buurt
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 06:56 Vergrijzing door groei; wel regionale verschillen
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 1 aug, 16:03 Margriet Blanken: ‘De apps op mijn telefoon staan gesorteerd op kleur’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 29 jul, 16:52 Bibliotheek Haarlem Centrum nóg gebruiksvriendelijker, ‘Fictie staat gewoon weer op alfabet’