Afbeelding
Archief

Nes71 wint prijs voor beste verschoonplek

Overig

HAARLEM Nes71, een nieuw lunchcafé aan de Van Nesstraat, heeft de Mugjes Luier Award gewonnen. Deze prijs is dit jaar in het leven geroepen door Nicoline van Slingelandt en Frederiek van Waes, makers van het boek en online platform 'Mugjes'. De award wordt uitgereikt aan de Haarlemse horecagelegenheid met de beste verschoonplek voor baby's en peuters.

Tot 1 februari konden ouders via Facebook en Instagram stemmen op de restaurants en lunchcafé's met de beste verschoonplek. Er werd onder andere gelet op of je een beetje de ruimte hebt en of er naast een verschoonkussen ook doekjes en een luieremmer zijn. Woensdag 12 februari wordt de prijs door Van Slingelandt en Van Waes uitgereikt aan Nes71. Uit de mensen die hebben gestemd, wordt door middel van loting ook een winnaar getrokken. Diegene ontvangt een prijs van Mugjes.

"We zijn heel erg blij met deze prijs, omdat we als nieuwkomer in Haarlem Noord erkenning krijgen voor wat we zijn gestart. Bovendien vinden we het, zeker nu we zelf net een zoontje hebben gekregen, belangrijk dat jonge ouders zich welkom voelen bij ons. En dat de verschoonplek gewoon toegankelijk is voor moeders én vaders", aldus Ari van Triest en Sanne Vizee, de eigenaren van Nes71.

advertentie
advertentie