Afbeelding
United Photos/Paul Vreeker

Laatste kans om kerstbomen in te leveren bij Spaarnelanden

Overig

HAARLEM Woensdag 12 januari - tussen 12.30 en 16.00 uur - is de laatste dag dat oude kerstbomen op diverse locaties in Haarlem kunnen worden ingeleverd. Er zijn al veel kerstbomen ingeleverd op de vorige inzameldagen.

Per ingeleverde boom krijgen kinderen tot 16 jaar 50 cent en een lootje waarmee ze kans maken op de Superprijs van 500 euro. Deze hoofdprijs is bestemd voor een activiteit met de hele klas, bijvoorbeeld een excursie, of voor een goed doel. Naast de Superprijs zijn er ook honderd cadeaubonnen van 10 euro te winnen. Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen kunnen ook kerstbomen inleveren. Zij doen echter niet mee aan de actie.

Let op: verzamelde kerstbomen mogen op last van de brandweer niet in voortuinen of op straat worden opgeslagen tot de inzameldag. Spaarnelanden is verplicht kerstbomen in voortuinen en op straat te verwijderen in verband met brandgevaar.

De uitslag van de trekking staat vrijdag 14 januari vanaf 13.00 uur op www.spaarnelanden.nl/kerstbomenactie. De winnaars moeten zich vóór woensdag 19 januari meIden via communicatie@spaarnelanden.nl, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, naam van de school en in welke groep de winnaar zit en het bewijs van het winnende lotnummer (een foto). 

Wanneer de winnaar zich niet meldt of niet bewezen kan worden dat de winnaar het winnende lot heeft, besluit gemeente Haarlem samen met Spaarnelanden wat er met de Superprijs gaat gebeuren. De prijsuitreiking van de Superprijs vindt woensdagmiddag 26 januari 2022 plaats op het Stadhuis. 

Kijk voor alle voorwaarden, de inzamellocaties en meer informatie op de website van Spaarnelanden.

advertentie