Het Alzheimer Café is een van de activiteiten.
Het Alzheimer Café is een van de activiteiten. Eigen Foto

Alzheimer Zuid-Kennemerland viert 25-jarig bestaan en neemt afscheid van bestuurslid

Overig

HAARLEM Alzheimer Zuid-Kennemerland bestaat 25 jaar en dat wordt vrijdag 3 juni tussen 14.00 en 16.00 uur gevierd met een feestelijke bijeenkomst in Trefpunt ‘t Trionk (van Oosten de Bruijnstraat 60), waar ook het Alzheimer Café wordt gehouden. Tijdens de bijeenkomst wordt ook afscheid genomen van bestuurslid Leny Haaring.

Alzheimer Zuid-Kennemerland zet zich in voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en naasten. Zij organiseren diverse activiteiten, wijzen de weg naar hulp en komen op voor de belangen van mensen met een haperend brein, hun naasten en mantelzorgers. Dit jaar bestaat de afdeling Zuid-Kennemerland 25 jaar en viert dat met een eenvoudige maar feestelijke bijeenkomst op vrijdag 3 juni. Voor iedereen staat er een hapje en drankje klaar en er is muziek. 

Tijdens de bijeenkomst wordt ook Leny Haaring, bestuurslid van de afdeling en initiator en organisator van het Alzheimer Café in Haarlem, in het zonnetje gezet. Haaring is vorig jaar na bijna 20 jaar gestopt met haar bestuurswerk, maar dit kon vanwege de coronamaatregelen niet groots gevierd worden. Alle relaties van Alzheimer Zuid-Kennemerland en van Leny Haaring worden daarom nu uitgenodigd om deze mijlpalen vrijdag 3 juni met het bestuur en Leny te vieren.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via zkennemerland@alzheimervrijwilligers.nl

advertentie