Een van de panden die Van Loghem ontwierp.
Een van de panden die Van Loghem ontwierp. Hans Peter Föllmi

Nieuws uit Noord belicht architect Van Loghem en verhalenmiddag in Huis te Zaanen

Overig

HAARLEM De maandelijkse talkshow Nieuws uit Noord op Haarlem105 belicht maandag 9 mei tussen 19.00 en 21.00 uur onder andere Sauna van Egmond en architect Van Loghem, die een aantal woningen in ‘Noord’ ontwierp. 

Cees Aalders van Sauna van Egmond vertelt in het eerste uur over de ontspannende werking van de sauna en de bijzondere kanten van hun saunabedrijf. Hoe proberen zij duurzaam te zijn en hoe zien zij hun toekomst?

Luisteren naar een mooi verhaal werkt ook ontspannend. Daar weten Willem en Coen van ‘De Mot’ alles van. Zij herstarten in mei met hun maandelijkse Verhalenmiddagen op zondagen in het Huis te Zaanen. Hoe is dit begonnen? In Nieuws uit Noord wordt gepraat over het belang en het effect van verhalen vertellen. En aan het eind hoort daar natuurlijk een kort verhaal bij, met gitaarbegeleiding.

Anneke Lissenberg vertelt in het tweede uur in de Noord-boeken-rubriek over Van Loghem, architect van woningen in Noord en elders. Verder is er aandacht voor een schrijver uit ‘Noord’. En natuurlijk is er ruimte voor korte nieuwtjes en goede berichten uit Noord met ontspannen uit-tips. Er is gelukkig weer genoeg te beleven hier in Noord.

De maandelijkse talkshow over het grootste stadsdeel van Haarlem is te beluisteren via radio FM 89,9, met visual radio op de website haarlem105.nl of via Haarlem105 TV op KPN kanaal 1323 of Ziggo.                                                           

advertentie