Afbeelding
Archief

Politiek Cafe-pilot met Diana van Loenen (PvdA) en Danny van Leeuwen (Actiepartij)

Overig

HAARLEM Na de zomer start de Pletterij, in samenwerking met het Haarlems Weekblad en NH Nieuws een nieuwe serie: Politiek Cafe. Daags na de raadsvergadering wordt teruggeblikt op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op”

Het programma start en eindigt met muziek van accordeonist Roelof Ruis (Spoon lifts Moon). Presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Weekblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd. Het programma is voor publiek toegankelijk en is ook te volgen via de livestream. Deze is te vinden op het YouTube-kanaal van de Pletterij en de websites van Haarlems Weekblad en NH Nieuws.

Vrijdag 8 juli is er vanaf 18.00 uur een proefuitzending. Te gast zijn onder meer de verrassende nieuwe wethouder Diana van Loenen (PvdA) en Danny van Leeuwen van de Actiepartij, de coalitiegenoot die geen wethouder levert. Een unicum in de Haarlemse politieke geschiedenis. Kijk voor meer informatie op www.pletterij.nl.

advertentie
advertentie