Haarlemse Montessori School viert 100-jarig bestaan met parade, ‘Kijk mama, het is net als in de film’

26 september 2022 om 11:30 Overig Eigen Foto
Afbeelding

HAARLEM/HEEMSTEDE “Kijk eens mama, een rode loper, net als in de film”, riep een enthousiaste leerling van de Haarlemse Montessori School donderdag bij aankomst van de viering van het 100-jarig bestaan van de school. Deze donderdag werd het jubileum gevierd met een parade en was het de hele dag feest, waarbij alle 300 leerlingen zich de hele dag in het circus waanden. Dit was mede te danken aan Marleen Schulte en Lonneke Nuytinck van JiPkids uit Heemstede. 

Het idee om een parade op de school te houden om het jubileum te vieren, is voortgekomen uit een event dat JIPkids afgelopen zomer organiseerde op het Trapveld in het Groenendaalse Bos: de JiPkids Parade 2022. Een weekend lang kregen kinderen en hun ouders divers vertier voorgeschoteld. 

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Overig 1 nov, 14:33 Verbruiksplafond rekent voor velen niet af met hoge energierekening, Haarlemmers gebruiken teveel gas
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 31 okt, 12:37 Raadscommissie vraagt om meer mogelijkheden om energiearmoede te bestrijden
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 31 okt, 10:52 Haarlems nachtleven heeft nieuwe impuls nodig
PREMIUM
Afbeelding
Winkels 30 okt, 16:16 Wick Alphenaar viert bijzonder jubileum, 70 jaar lang in de familiezaak
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 29 okt, 15:45 Ludo van der Winkel: ‘Onze zoon van 4 spreekt na vier maanden al beter Duits dan wij’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 28 okt, 19:58 Wethouder De Raadt: ‘Overleg met verhuurder De Kolk is niet nodig’