Afbeelding
Afbeelding van StockSnap via Pixabay

De populairste werkgevers in Haarlem om je carrière te beginnen

Partnercontent

Met een aantal van bijna 18.000 bedrijfsvestigingen, is Haarlem een echte ondernemersstad. Van startups tot multinationals, het werkgevers aanbod is enorm divers waardoor Haarlem direct meer dan voldoende mogelijkheden biedt om aan de slag te gaan. Ben jij een starter en op zoek naar een geschikte werkgever? In dit artikel lees je over de top populairste werkgevers in Haarlem voor starters. Of je nu op zoek bent naar een stage in Haarlem of een full-time baan.

1) Bookerzzz

De eerste werkgever in deze top vijf is het bedrijf Bookerzzz. Het bedrijf is al meer dan vijftien jaar werkzaam in de vrijetijdsbranche. De missie van Bookerzzz is eenvoudig; Namelijk het bieden van een perfect verblijf aan gasten voor een goede prijs. Door het gebruik van negentien websites in veel landen biedt het bedrijf deals aan voor verblijf in hotels en vakantieparken. Met deze aanpak levert Bookerzzz per jaar aan een miljoen gasten een perfect verblijf.

2) SDIM online marketing

SDIM online marketing levert diensten gericht op het haalbaar maken van marketing implementatie op topniveau voor ieder bedrijf. SDIM online marketing is zowel in Nederland als in het buitenland actief. Op basis van marketing expertise heeft het bedrijf door de jaren veel klantenrelaties van B2C, B2B, start up, scale up of multinational. Het bedrijf wordt gevormd door een team van digitale marketing talenten en professionele managers. Samen werken ze toe naar de toekomst van digitale marketing.

3) ABN Amro

De meest populaire werkgever in deze top vijf is ABN Amro. Bij vrijwel iedereen bekend, is ABN Amro als bank niet meer weg te denken uit de financiële sector. De bank biedt volledige producten- en dienstpakketten aan zakelijke klanten, private bankers en particulieren. Bovendien verzorgt ABN Amro klanten van advies doordat het bedrijf vel financiële expertise kent als gevolg van het werkzaam zijn in allerlei verschillende sectoren. Zowel nationaal als internationaal actief, is ABN Amro onmisbaar in deze lijst van de top vijf werkgevers in Haarlem.

4) Pepperminds

Bij het (field)marketing bedrijf Pepperminds staan innovatie en groei centraal. Het bedrijf houdt zich bezig met het verzorgen van verkoopcampagnes voor bedrijven, omroepen, goede doelen en meer instellingen. Dit wordt uitgevoerd op basis van face-2-face en online marketing. Werknemers voeren sales promotion uit zowel in teamverband als individueel om op deze manier bedrijven en goede doelen te laten groeien.

5) Omnyacc

Omnyacc accountants en adviseurs levert ondersteunende diensten aan bedrijven zoal juridische zaken, bedrijfsfinanciering, personeelszaken, human resource  management en meer. Deze veelzijdige werkgever heeft negen vestigingen door heel Nederland en een klantenbestand van ruim 7000. Omnyacc biedt een helpende hand en de nodige inzichten bij probleemstukken waar een bedrijven tegenaan lopen. Ben jij een echte ondernemer en heb je affiniteit met het analyseren van bedrijfsgegevens? Dan is Omnyacc misschien wel de plek voor jou!

Als je een account aanmaakt op Magnet.me krijg je een goed overzicht van het aanbod van  stages, traineeships en vacatures in Haarlem. Bekijk alle bedrijven in Haarlem waar jij als starter aan de slag kunt!

advertentie