Afbeelding
Foto door Andrew Neel via Pexels

VloerenBaas goes north – dé nieuwe vloerenwinkel in Haarlem

Partnercontent

Wat heb je nodig wanneer je intrekt in een nieuw huis of wilt gaan renoveren? Niet alleen meubels, maar de kans is groot dat je dan ook al snel denkt aan een nieuwe vloer. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel hoe het ergens binnen voelt. Ga je voor een warme uitstraling, of een wat meer industriële look? De keuze voor een vloer is gewoon erg belangrijk en vormt meestal de basis voor de verdere inrichting van het huis. Sinds kort heb jij de mogelijkheid om een vloer uit te kiezen bij VloerenBaas in Haarlem. Zij hebben hier namelijk in november net hun deuren geopend.

Wat is VloerenBaas?

VloerenBaas heeft dus net een nieuwe winkel geopend in Haarlem. Zoals de naam eigenlijk al zegt, verkopen ze vloeren en hierin hebben ze al meer dan 40 jaar ervaring. Echter is het concept jong, fris en anders dan anders. Bij VloerenBaas draait namelijk alles om de klik, het juiste gevoel. Om erachter te komen of die klik er is kun je vrijblijvend een afspraak maken om langs te komen in de showroom.

Mocht je na de kennismaking in de Vloerenstudio enthousiast zijn geworden, dan kan je altijd een ritje maken naar het Experience Center in Veldhoven. 

Het Experience Center

Het doel is om ook in Haarlem uit te breiden van Vloerenstudio naar Experience Center, zoals in Veldhoven. Mensen van veraf reizen daar graag voor naar Brabant. In het Experience Center kun je namelijk op een unieke manier kennismaken met de vloeren.

Natuurlijk kan je nu ook al langskomen in Haarlem op afspraak om gewoon even te kijken en een lekkere bak koffie te drinken. In ieder geval ben je welkom om coronaproof een kijkje te nemen. Ze zeggen dat ze heel Nederland willen verbazen, en met de opening van de Vloerenstudio in Haarlem zijn ze nu in elk geval voor noordwest Nederland ook goed bereikbaar.

Mocht de tijd gekomen zijn dat er ook een Experience Center in Haarlem opent (wat op termijn dus wel de bedoeling is), zie je het vanzelf hier voorbij komen.

Een nieuwe aanwinst in Haarlem

In Haarlem is er al genoeg te beleven en te doen: de Grote Markt, de Grote kerk en ga zo maar door. Nu is de stad dus ook een VloerenBaas rijker.

Dat komt mooi uit, want in tijden van corona zitten mensen steeds meer thuis en dus zien ze de noodzaak eerder om dat huis een echt thuis te maken door bijvoorbeeld een nieuwe vloer uit te zoeken. Men is bereid om daar steeds vaker verder voor van huis te reizen. Een vloer kiezen doe je tenslotte niet zomaar, het is de basis van je huis. Door de nieuwe Vloerenstudio in Haarlem kan ook het noordwesten van Nederland het dichterbij huis zoeken. Als de Vloerenstudio in Haarlem evenveel furore maakt als in Veldhoven, is de kans groot dat je snel zal slagen dicht bij huis.

Ontdek ook deze tips voor een fijne uitstraling thuis

Een huis moet natuurlijk echt als een thuis voelen. Een plek waar jij je fijn voelt en lekker kunt ontspannen als je na een lange dag werken thuiskomt. Daarom is het belangrijk dat je jouw huis eigen maakt. Maar hoe doe je dat?

Ten eerste is het van belang dat je persoonlijke items in huis plaatst. Je zou kunnen denken aan foto’s van jou met vrienden of familie of items met emotionele waarde.

Een passend interieur is daarnaast ook van belang om je huis als thuis aan te laten voelen. Hierbij speelt de vloer een grote factor. Denk dan bijvoorbeeld aan mooie PVC vloeren voor een natuurlijke, moderne uitstraling. Daarnaast zijn PVC vloeren gemakkelijk te onderhouden en zijn ze ontzettend duurzaam. Ideaal toch?!

Het is tevens belangrijk dat je zorgt voor één geheel. Op die manier zijn het geen losse elementen en loopt het allemaal mooi in elkaar over. Het is vaak de beste optie om de rest van het interieur aan te laten sluiten op de vloer, in plaats van andersom.

Tenslotte is het belangrijk dat je geen overhaaste keuzes maakt. Bij de aankoop van een vloer of meubels moet je altijd zorgvuldig kiezen, om te voorkomen dat je spijt krijgt van je aankoop. Bij VloerenBaas luisteren de Adviesbazen naar jouw persoonlijke wensen en helpen je bij het zorgvuldig nemen van bepaalde beslissingen. Geen haast, alles draait om het gevoel, een juiste klik!

advertentie