Afbeelding
Foto StockSnap @ Pixabay

Nieuw autoverhuurplatform OSCAR gelanceerd in Nederland

Partnercontent

Tegenwoordig is het helemaal niet meer nodig om een auto voor de deur te hebben staan om te profiteren van de voordelen van een auto. Je kunt gebruik maken van één van de vele deelplatformen om altijd over een auto te beschikken zonder zelf een auto te hebben. Ideaal, vooral wanneer je een auto nodig hebt voor een bezoekje aan IKEA, een weekendje weg of een tripje naar de Bloemencorso. En nu is het vinden van een beschikbare auto in Nederland nog makkelijker geworden met de komst van OSCAR!

Lokale autoverhuur in Nederland

Sinds kort is OSCAR actief in Nederland: een mobiliteitsplatform dat de beschikbaarheid,  betaalbaarheid en het gemak van leenauto’s aanzienlijk verbetert bij jou in de buurt. Op de website van OSCAR kun je een overzicht vinden van de beschikbare auto’s in jouw regio, van personenauto’s tot bestelbussen. Om dit aanbod zo snel mogelijk te laten groeien, maakt OSCAR gebruik van het aanbod van autobedrijven, zoals Autobedrijf Pars in Velsen. Daar merk jij als gebruiker niets van. Je kunt simpelweg op één platform al het aanbod vinden van de diverse partners en reserveren is makkelijker dan ooit. Maak je geen zorgen om ingewikkeld papierwerk en hoge prijzen: OSCAR is toegankelijk en eenvoudig. Na het reserveren kun je de door jou geselecteerde auto afhalen, en na gebruik weer inleveren, bij een autobedrijf in jouw buurt. 

Grote successen in Denemarken en Spanje

OSCAR is vrij nieuw in Nederland, maar in Denemarken en Spanje heeft het platform al veel successen geboekt. En dan te bedenken dat het platform in 2018 is opgericht. Het platform sleept jaar na jaar prijzen in de wacht vanwege de innovativiteit in de branche. Daarom is OSCAR ook zo populair als samenwerkingspartner voor autobedrijven en garages.

Uniek systeem van OSCAR

In tegenstelling tot andere mobiliteitsplatformen maakt OSCAR gebruik van lokale garages en autobedrijven voor het beschikbaar stellen van auto’s. Dit was een tot voor kort onaangeboorde bron van auto’s die de service en het aanbod een enorme boost geeft. Hierdoor heeft het platform in Denemarken al een groter aanbod aan huurlocaties dan Sixt, Hertz, Avis en Europcar gezamenlijk hebben. Door al dit aanbod op één locatie te verzamelen, is het aanbod erg klantvriendelijk en toegankelijk voor gebruikers.

Altijd een auto in de buurt

Door deze unieke opzet van OSCAR is er altijd een auto bij jou in de buurt te vinden. Garages en autobedrijven zijn tenslotte overal gevestigd en zijn een gewillige samenwerkingspartner gebleken voor het platform. Dit maakt de mogelijkheden van OSCAR enorm en de groeipotentie flink. Andere deelplatformen en autoverhuurbedrijven zijn vaak enkel in de grote steden gevestigd. OSCAR zorgt er juist voor dat autohuur ook mogelijk is op andere plekken in het land en in de grote steden.  

Wie zit er achter OSCAR autoverhuur?

Het innovatieve platform OSCAR is een initiatief van de broers Dannie Hansen en Christian Pallesen uit Denemarken. OSCAR is zeker niet hun eerste onderneming: de twee hebben al een flinke naam voor zichzelf gevestigd in Denemarken als oprichters van één van de grootste cannabis start-ups in Europa, namelijk Nordic Oil. Van OSCAR hebben ze net zo’n groot succes gemaakt. Het platform is in 2021 al verkozen tot de beste e-commerce start-up in Denemarken. En nu is het de beurt aan Nederland om kennis te maken met OSCAR. Via de website van het platform vind je snel en eenvoudig een overzicht van het aanbod aan auto’s bij jou in de buurt. Heb je een auto gevonden die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je makkelijk en zonder veel poespas deze auto reserveren. Na boeking staat de auto klaar bij de garage in jouw buurt. Makkelijker kan niet!

advertentie