Afbeelding
Foto aangeleverd

Regionale makelaars bundelen nieuwbouw in Haarlem op één platform

Partnercontent

Haarlem – In de huidige gekte op de huizenmarkt kan het lastig zijn overzicht te bewaken en al het mogelijke aanbod in kaart te brengen. Er zijn talloze platformen en makelaars in de regio waar je kunt aankloppen, maar waar te beginnen? Wie specifiek geïnteresseerd is in nieuwbouw in de regio kan aankloppen bij nieuwbouwplatform NieuwWonen Haarlem.

Alle nieuwbouwprojecten in Haarlem op één plek

Met NieuwWonen Haarlem slaan regionale makelaars de handen in één om het huidige en toekomstige aanbod van nieuwbouwprojecten Haarlem in één overzicht beschikbaar te stellen aan woningzoekenden.

Groot voordeel hiervan is dat de woningzoeker zich niet meer zelf bij verschillende nieuwbouwmakelaars en projectwebsites hoeft in te schrijven. NieuwWonen biedt een compleet overzicht van het nieuwbouwaanbod uit de regio. Via een overzichtskaart op het platform is in één oogopslag te zien waar nieuwbouwprojecten in Haarlem worden ontwikkeld.

Divers nieuwbouwaanbod om te kopen of huren

Bij de nieuwbouwprojecten in de regio waken de makelaars voor een divers nieuwbouwaanbod met zowel koop- als huurwoningen. Om op een efficiënte manier te kunnen zoeken naar een droomwoning kan de woningzoeker zijn woonwensen achterlaten via de website.

Hierbij kunnen type woning, koop, huur, prijsklasse, oppervlakte en locatie in regio Haarlem als voorkeur worden aangegeven. Of de voorkeur nu ligt bij een vrijstaande woning met tuin of een nieuwbouwappartement met uitzicht over de stad, alles kan worden doorgegeven.

Betrokken makelaars van het platform houden woningzoekenden vervolgens op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de nieuwbouwprojecten die aansluiten op specifieke woonwensen. Hierdoor kan de woningzoeker bij interesse snelle actie ondernemen. 

Huidige nieuwbouw in de verkoop

Huidige verkoop van diverse woningen op het platform laat zien dat het nieuwbouwaanbod een mix biedt van verschillende woningtypen in de omgeving. Van een studio tot tussenwoning of dubbel-laags penthouse. Er komt van alles voorbij, om een aantrekkelijke woonomgeving voor jong en oud te stimuleren.

Bij alle woningen wordt aandacht gegeven aan behoud van een authentiek karakter en een duurzame, toekomstbestendige woning. Dit betekent ook veel aandacht voor de ontwikkeling van groen als onderdeel van de projecten. Hiermee wordt gestreefd naar een vertrouwd, maar eigentijds karakter van de nieuwbouw in Haarlem. 

advertentie